Könyvsimogató a könyv világnapján

A könyv és a szerzői jog világnapja az UNESCO 1995. évi párizsi konferenciáján kinyilvánított, évente április 23-án tartott nemzetközi akciónap, a könyvek és az olvasás ünnepe. Az ünnepet először 1996-ban rendezték meg, azóta több mint száz országban jegyzik.

Hogyan is ünnepelhetnénk máshogy ezt a napot, mint hogy elmegyünk a könyvtárba és jobbnál-jobb könyveket veszünk a kezünkbe! Osszuk meg egymással kedvenc olvasmányélményeinket és szerezzünk újakat!

Szeretettel várunk ezen a szombaton minden érdeklődőt! Aki már könyvtártagunk, az hozzon magával valakit, aki még nem járt könyvtárunkban. A gyerekeket akár 3 éves kortól érdemes beiratni, hiszen minél korábban megismerkedik a könyvtárral, a könyvekkel, annál természetesebb lesz számukra ez a környezet és később az olvasás. Adjuk meg nekik ezt a lehetőséget!

A felnőttek legújabb könyveink közül válogathatnak, a gyerekek – ovisok, iskolások és kamaszok – az olvasókuckóban, babzsákokon elheverve vehetik kézbe a korosztályuknak megfelelő könyveket.

Készítünk együtt egy mini könyvecskét, aki szeretne fejtörőket oldhat meg, vagy csak úgy simán jól érezheti magát.

Legyen minden nap a könyv napja!

Megosztás itt: facebook
Megosztás a Facebookon